اردبیل میدان باکری

ساختمان خورشید,طبقه 4,واحد 28

09144503191

تماس با مدیریت ارتا ویلا

9:00 - 21:30

ساعات پاسخگویی در ایام هفته

نما هلال داخل چیست؟

نما هلال داخل را می‌توان در تمامی مناطقی که دارای رطوبت بالا و ریزش باران و برف زیاد می باشند و سقف مناسب برای ساختمان‌ها، سوله‌ها، انبارها، ویلاها و امثال آنها سقف‌های شیروانی است، به کار برد. این نوع از سقف‌ها به دلیل ویژگی‌های آن باعث بالا رفتن طول عمر بنا می‌گردد که از مهمترین موارد در یک ساختمان و سازه است.

به همین جهت طراحان و سازندگان سقف‌های شیروانی تمامی تلاش خود را منظور می‌نمایند تا ضمن ایجاد زیبایی بصری در انواع طرح‌ها و رنگ‌ها، کیفیت آنها را هم هرچه بیشتر بهبود بخشند.

در ساختن سقف‌های شیب دار می‌توان به سقف‌های شیروانی برای ویلاها، منازل مسکونی، آلاچیق، سوله‌ها و انبارها و سقف کارخانجات و غیره اشاره نمود.

کاربردهای نما هلال داخل

از کاربردهای اختصاصی این محصول کاور کردن و پوشاندن زیرکار و قوطی کشی و ایجاد آبریز و آب رو، عایق کاری زیرکار و لایه‌ها لازمهٔ آن است. یکی از مواردی که در ساخت سقف‌های شیروانی حتماً باید رعایت گردد، پوشاندن نقطه‌های اتصال سقف زیرین به سقف رویی است که اگر رعایت نشود و یا با سهل انگاری انجام شود، باعث می‌گردد علاوه براینکه محلی برای ورود باد و گرد و غبار شود، پرندگان نیز با ساخت لانه در آنها مشکلاتی بوجود آورند.

انتخاب نوع نما از جهت شکل و فرم، می‌بایست باتوجه به ارتفاع ساختمان و بنا از سطح زمین باشد تا باعث شود دید بهتری بوجود آید. موضوع بعدی که باید به آن توجه کرد نوع خم یا هلال است که به سه صورت نما هلال به بیرون یا سینه کفتری، نما هلال به داخل یا سینه داخل و نما سه پله ساخته می‌شوند.

نما یا فلاشینگ نما به صورت پیش فرض از فلز آهن و با ضخامت یک میلی متر باید تولید گردد. درضمن طول شاخه‌های فلاشینگ نما به صورت پیش فرض 5/2 متر است. درحال حاضر از صنعتگران خوب کشورمان که در تولید ورق‌ها و تجهیزات سقف‌های شیب دار به خوبی فعالیت نموده و تولیدات قابل توجهی را عرضه کرده‌اند، صنعتگران شهر اردبیل و شهرک صنعتی اردبیل هستند.

قبل از اینکه به توضیح بیشتری از نما هلال داخلی بپردازیم لازم است چند نکته روشن گردد.

فلاشینگ چیست؟

در پشت بام‌ها جهت پوشاندن درز انقطاع ساختمان‌ها و بناها، از ابزاری استفاده می‌کنند به نام فلاشینگ. این ابزار یا وسیله یک پوشش فلزی است که روی دیواره‌های خارجی بنا (جان پناه، دیوار حیاط، جلوی پنجره‌ها و …) برای جلوگیری از نفوذ باران، باد، برف، گرد و غبار و غیره استفاده می‌شود.

این ابزار را می‌توان گفت برای آب بندی نما بکار می‌گیرند. ساختار آن معمولاً از ورق‌های روغنی، سیاه، گالوانیزه و گالوانیزهٔ رنگی ساخته می‌شوند. ضخامت آنها را بین یک تا دو میلی متر درنظر می‌گیرند.

از جهت موقعیت نصب معمولاً به نحوی است که بر روی آخرین پروفیل سازه شیروانی جوش داده شده یا پرچ می‌شوند. باتوجه به نوع خرپا، سازه و ارتفاع نمای شیروانی از سایزها و طرح‌های گوناگون استفاده می‌شوند چون ازجهت طراحی، قابلیت‌های متنوعی دارند.

مزایای عمومی استفاده از فلاشینگ نما

از عمومی‌ترین مزایای فلاشینگ نما می‌توان به این موارد اشاره نمود:

  • پنهان نمودن خرپاهای شیروانی
  • جلوگیری از نیروی باد در صورت شدید بودن می‌تواند با پیچش در زیر شیروانی باعث خسارت گردد.
  • آب بندی مناسب سقف شیروانی
  • ایجاد زیبایی درنما به دلیل تنوع در طرح و رنگ

ساختار فیزیکی فلاشینگ ها

فلاشینگ ها به سه نوع هلالی سینه داخلی، هلالی سینه خارجی و سه پله تقسیم می‌گردند. هلالی سینه داخلی یا سینه کفتری از زیباترین و پر متقاضی‌ترین انواع آن است. این حالت شباهت زیادی به شکل‌های گچ بری دارد. قابلیت ایجاد در اندازه‌ها و سایزهای متنوع دارد.

درخصوص ابعاد آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • عرض گستردهٔ ورق: 25، 33، 41، 50، 5/62، 200 و 250 سانتیمتر.
  • ارتفاع مفید: 17، 23، 28، 38، 53، 130 و 150 سانتیمتر.
  • عرض از سینه: 11، 15، 21، 25، 28، 35 و 45 سانتیمتر.
  • شعاع انحناء: 8، 10، 16، 18، 25، 40 و 55 سانتیمتر.
  • وزن برای هر متر به طول: 2، 6/2، 3/3، 4، 5، 16 و 25 کیلوگرم.

عمده کاربردهای فلاشینگ برای آب بندی و زیبا کردن ساختمان‌ها است. و نیز برای پوشش دادن سقف‌های شیروانی شکل و پشت بام‌ها است. از این ابزار برای لبهٔ پنجره‌ها نیز استفاده می‌گردد. این پوشش ضمن ساخته شدن در ابعاد و طرح‌های مختلف به متدهای خمکاری، جوشکاری و برشکاری ساخته می‌شود و بر روی سطوح رو باز ساختمان‌ها نصب می‌شوند.

نکات لازم جهت اجرای بهتر نمای هلال داخل در استان اردبیل و سایر شهرستانهای آن

درخصوص اجرای بهتر این ابزار لازم است به نکات زیر اشاره گردد:

  • بهتر است از ورق گالوانیزهٔ 5/0 میلیمتر که به شکل U انگلیسی خم شده و به ارتفاع 5/12 سانتی متر استفاده کرد.
  • هنگام اجرای ورق، ابتدا لبهٔ پایین آن به زیر ورق قرارگیرد و توسط میخکوب یا پرچ به روی تیرآهن فیکس شود.
  • سپس بوسیله تسمه هائی از جنس ورق گالوانیزه به عرض سه سانتی متر و طول 10 سانتی متر استفاده شده و توسط پیچ‌های خودکار ثابت شوند.
  • در محل گوشه‌ها، روی هم اورلب شده و توسط پیچ‌های خودکار به هم مهار گردد.
  • این ویژگی‌ها باعث می‌گردد در زمان بتن ریزی، بهتر در جای خود محکم ایستاده و شکم دادن و اعوجاج ورق رخ ندهد.

 

اشتراک گذاری این مطلب

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on tumblr
Share on digg
Share on stumbleupon
Share on mix
Share on telegram
Share on pocket

مقالات محبوب کاربران

آرتا ویلا مجری سقف ویلا

آرتا ویلا مجری سقف ویلا

آرتا ویلا با بیش از 3 دهه فعالیت در زمینه سقف های شیروانی و سقف ویلا و آلاچیق توانسته است خدمت های خود را با تعهد کاری بالا درطول این مدت کاری به مشتریان خود ارائه دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

18 − 13 =

عناوین مقاله!

5/5